Ring i dag: (+45) 36 89 89 59

Behandlinger

Thai massage

Det er en meget effektiv behandling. Massøren bruger ikke kun sine hænder, men hele kroppen. For eksempel underarme, albuer, knæ og fødder. Det klare fokus er på energipunkter.
Thaimassage hjælper dig med problemer som smerte, stivhed og stressrelaterede problemer.
Ved at klemme og strække kroppens muskler blødgør massøren de stive muskler og led. Hvilket hurtigt og effektivt stimulerer bindevævets elasticitet og øger blodgennemstrømningen. På denne måde frigives blokeringer, og kroppen kan genoprette sig, mens man føler sig mindre stresset og velstillet.
Efter en massage behandling føler den masserede person sig normalt afslappet. Musklerne føles strakte og mange oplever øget kropsbevidsthed.
Massagen kan udføres med eller uden olie.

Olie massage

Er blødere end den traditionelle thailandske massage. Oliemassage giver et følelsesmæssigt velvære og afslapning i et roligt og harmonisk miljø. Dette opleves som meget afslappende. Det er godt til blødgøring af muskler, væv og led samt frigivelse af muskelspændinger. Giver en rolig og afslappet krop.

Tantra massage

En tantrisk massage slapper af meget mere end blot din smertefulde ryg og skuldre. Hver eneste del af din krop behandles omhyggeligt, ikke et område bliver ignoreret. Mange bliver overrasket over, at de kan forblive så afslappede, mens de bliver ophidset på samme tid, men tantrisk massage søger at tilfredsstille og afslappe hele din krop og sjæl på én gang.

Skulder massage

Mange typer massage vil bruge lidt tid på skuldrene, men hvis du lider af stiv nakke, dårlig kropsholdning eller hyppig hovedpine, kan du overveje at finde en behandling, der virkelig fokuserer på dette område.Denne type massage kan udføres enten siddende oprejst eller liggende på et massagebord, og det vil indebære gnidning af øvre ryg, skuldre, nakke og lige hoved.

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter